10 ДЕКЕМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


От сутринта до 19 ч. Луната е без курс.

Бъдете внимателни и много осъзнати, винаги проверявайте информацията, внимателно шофирайте и предпазливо работете с машини и инструменти.

 Денят е слабо ефективен, затова не трябва да се изкушавате да започвате нови неща, защото те няма да доведат до желания резултат.

Не си заслужава да се ходи и по институции за уреждане на документи, защото ще си изгубите само времето. Обслужването ще е бавно, служителите – неадекватни, може да ви загубят и документите.

Точно такъв ден е и 12 декември, четвъртък, когато е пълнолунието в Близнаци.

Днес  е подходящ ден за довършване на започнатото, за рутинни дейности, за самостоятелна работа. Не се пускайте по течението на събитията, защото то може да ви отведе до нежелани сфери и събития, контролирайте си времето и си фокусирайте максимално вниманието.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  03.14 ч. – 18.48 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел