10 АВГУСТ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ!

Очаква ни интересен ден, наситен с много събития и ангажименти.

Денят е с благоприятна финансова активност, така че ще можете да извършите необходими плащания.

Най-хубавата част от деня е от рано сутринта до 17 ч.

Важни неща ще се случат днес, както в личен, така и в служебен план. Особено знакови ще бъдат обедните часове от 12.30 до 15 ч. Внимавайте какви точно решения взимате и обещания давате, защото ще даде отражение за дълго време напред. Изборите и анализите няма да са лесни, бъдете много честни и откроевени към себе си.

След това от 17 до 19 ч. е емоционално нестабилно време, трудно ще се общува с жени, може да се сблъснете с многобройни капризи.

Наближава пълнолуние във 20-тия  градус на Водолей, то ще настъпи рано призори на 12 август. До тогава дните ще са много интензивни, всичко се ускорява и излиза на повърхността. Днес и утре ще са напрегнати и дори конфликтни дни, защото Слънцето и Уран утре сключват нехармоничен аспект, който ще е в сила до 13 август.

Вечерта след 19.40 ч. до 21.46 ч. е време на слаба ефективност, избягвайте срещи и разговори, от които очаквате стабилен резултат.

ЛУНА БЕЗ КУРС – 19.40 ч. – 21.46 ч. !!!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.