10 АВГУСТ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес ни очаква оптимистичен ден, Слънцето и Луната са в хармоничен аспект и дават възможност да се подобри настроението, да се повиши жизнената енергия и да има здравословни подобрения.

Луната все още е в Стрелец, отлично време за пътешествие, почивка или за планиране на бъдещи пътувания. Не пропускайте днес да осъществите контакти с партньори, познати или близки от чужбина.

За обучаващите се днес и утре са особено подходящи дни за качествено овладяване на материала и вникване в същността на знанието. Веднага ще усетите разликата, като вникнете в дълбочина, прочетете с интерес и махнете вътрешната съпротива и досада.

Внимавайте, защото самолюбието, честолюбието ще са силно обострени и  раними днес, утре вдруги ден. Планетата Юпитер е статична в тези дни, като на 11 август вече тръгва в директна посока.  Не критикувайте и не обвинявайте, внимателно се отнасяйте към тези, които биха лесно се засегнали. А и самите вие може да попаднете в тази ситуация, когато може да изтълкувате неправилно нечии думи и да се обидите.

Напомняне: На 11 август е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) на  12 август. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на  12 август, повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на     12 август   и ще излезете от поста на    13 август  след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  22.52 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел