10 АПРИЛ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната вече е в Лъв. Ден за радост, забавления, игри, общуване с приятели, реклама и самореклама. Добре ще бъде да заявите себе си и своята дейност, по възможно най-атрактивен и позитивен начин.

В 11.44 ч. Меркурий е в напрегнат аспект с Плутон. Сарказъм и осъдителност може да влошат отношенията. В този ден дори и техниката може да започне да се чупи и да създава проблеми. На пътя също внимавайте при шофиране, може да се появят кризисни ситуации.

Днес може да се наложи да обсъждате въпроси за наследство, издръжки, застраховки.  Вероятно ще осъзнаете, че е необходимо да се подхожда доста по-сериозно на тези теми и ще трябва да се заемете с оформяне на документи. Точно днес не е добър ден за водене на преговори, защото тонът може да е остър и нараняващ. Не правете забележки, дори и на шега, може да се вземе съвсем на сериозно и да си развалите приятелството и взаимоотношенията.

Все повече се приближаваме към позитивния аспект между Юпитер и Нептун, аспект който ще донесе видими промени както на духовно, така и физическо ниво. Колкото и да не го „виждаме“ предварително, влиянието на този аспект се усеща във всички трансформации, които настъпват.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.