10 АПРИЛ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


След 9.12 ч., когато Луната навлезе в Овен, започва ефективната и делова част на деня. Това, което вчера беше обвито в мъглата на Нептун и беше неясно и замаскирано, днес постепенно започва да се конкретизира и прояснява.

Този аспект създава напрегнато и сложно емоционално състояние. Възможно е да се реагира напълно неадекватно на дадени събития. Може да доведе и до лошо самочувствие или проблеми по здраве.

Добрата новина е, че днес имаме хармоничен аспект на Венера и Юпитер, това е едно от най-любимите съчетания в астрологията. Който ще помогне да се преодолеят състоянията описани по-горе, дори може да ги неутрализира, ако навреме сте осъзнали, че можете да преодолеете негативните състояния, като не залитате в песимизъм.

Меркурий и той днес е в хармоничен аспект със Сатурн – чудесно време да сложите ред в своите мисли, да си подредите кореспонденцията, лекциите, книгите или да си напишете отлаганите писмени работи. Може ясно и конкретно да заявите своите желания и намерения, думите ще идват напълно ясно и конкретно в съзнанието ви, речта ще е кратка, ясна и убедителна.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 02.48 ч. – 09.12 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв