10 АПРИЛ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


От 10 до 20 април е относително по-спокоен и конструктивен период от месеца. Дори и в тази усложнена обществено-икономическа обстановка, ще има възможност за по-успешно справяне с обстоятелствата.

Може да се вземат правилни решения и да се приложат необходими мерки, които поне временно и спрямо обстоятелствата да внесат хармония и сигурност.

Днес все още Луната е в Скорпион и до 15 ч.  ще ни помогне да прегрупираме своите сили, да се справим с поизоставени семейни и битови ангажименти, за които все не се е намирало достатъчно време и мотивация.

След 15 ч. до края на деня очаквайте поне една добра новина. Приятели и добри познати, може адекватно да откликнат на молбите ви. Добро време да се обърнете за помощ, ако ви е необходима.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  22.36 ч. – 23.36 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел