10 ЮНИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Рано сутринта след 7 часа Луната вече навлиза в Телец, но веднага прави съвпад с Уран. До 11 ч. бъдете внимателни, защото въздуха ще е зареден с много „електричество“ и може да възникнат бързо конфликти и нервни ситуации. Дребни битови и семейни събития може да ви изкарат от равновесие.

Продължава напрегнатата тема и след това, защото Марс ще бъде в съвпад с Луната от 17.30 ч. до 22 ч., предупрежденията са същите, не допускайте обичайни неща от ежедневието да ви нервират, не бързайте веднага да отговорите на нехармоничните ситуации.

Хубавите часове  от неделята са от 11 до 17 ч., постарайте се пълноценно да ги запълните. Луната в Телец ще предразполага към семеен и домашен уют и комфорт, обърнете внимание на децата и близките.

Вечерта от 21-22 ч. не вършете неща, за които после ще съжалявате, не казвайте тежки и обидни думи и обвинения, защото ще даде отражение за дълъг период от време.

Понеделник е успешен ден, направете си планове.

Напомняне: На  10 юни е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) на 11 юни. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на   11 юни, повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта  на    11 юни   и ще излезете от поста на    12 юни след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 00:00-07:05 !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете тук.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!