10 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Последен ден преди новолуние и слънчево затъмнение в Лъв, което е утре в 12.59 ч. До 12 ч. ще има изнервена и напрегната обстановка, овладявайте се и внимавайте какво казвате.

Има и точен напрегнат аспект на Венера със Сатурн, който допълнително влошава отношенията и самочувствието. Днес и утре внимавайте с кого влизате в конфликти, защото ако прогоните някой от живота си, то може да е завинаги.

Отново има интересен мистичен момент в часовете от 14.30 – 16.30 ч. Следете за събития, знаци и подсказвания от съдбата. Тези неща ще са много актуални за вас през следващия месец.

Специфично време, ще се усеща силно вътрешно напрежение и психологически дискомфорт. Днес и утре не предприемайте нищо важно, в такива дни човек не е достатъчно обективен и не взима ясни решения.

Мобилизирайте се и днес свършете всичко онова, от което искате да се освободите.

Завършете проекти, предайте справки и отчети.

Непременно намерете време да изхвърлите стари вещи, да почистите дома и офиса.

Запалете свещ вечерта да погори поне 2 часа, обходете с нея пространството, което обитавате.

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ от 26 юли до 19 август 2018

ВАЖНО! От 26 юли до 19 август 2018 г.  очакваме ретрограден Меркурий. В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транпортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДЕН МАРС от 26 юни до 27 август.

Повече за това може да прочетете тук.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!