01 ЮЛИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Очаква ни интересен  месец, изпълнен с важни астрологични събития:

  • На 2 юли в 22.17 ч. в зодия Рак е новолунието; В този ден има и слънчево затъмнение в 11° Рак- точната фаза на затъмнението е в 22.24 ч.
  • На 17.07.19 г., в 00.39 ч. е пълнолунието; В този ден има и лунно затъмнение в 25° Козирог – точната фаза на затъмнението е в 00.32 ч
  • От 8 юли до 1 август е Ретрограден Меркурий

Днес и утре до вечерта са  важни дни за изчистване и освобождаване. Приемете го в пряк и преносен смисъл.

Почистете пространството, което обитавате, освободете се от ненужните или вече похабени вещи.

Много внимавайте на кого казвате да си отиде от живота ви, защото после може да съжалявате, а нишката за завръщане вече ще е скъсана.

Внимателно трябва да се подхожда. Точно преди слънчево затъмнение и новолуние преценките са труди. Наблюдавайте  всичко, какво се случва и кой се появява. В дните около затъмнението винаги се активизират кармично обусловени събития. Те могат да пренастроят живота ви в съвсем друга посока.

Не трябва да се притеснявате от затъмнението, защото то дава възможност за ново начало. Сега се залага фундамента, реални крачки все още не бързайте да правите. Затъмнения винаги е имало и ще има. Преживявали сте много затъмнения, без дори и да подозирате.

Съвет за днес и утре:  НЕ   предприемайте нищо важно, не правете  планове. Не споделяйте идеите си.  Внимателно подхождайте в близките 3-4 дни с действия, които кардинално могат да изменят живота ви. Не избързвайте, изчакайте да улегнат емоциите и едва тогава взимайте решения.

Наблюдавайте внимателно събитията през тази седмица, те ще ви покажат какъв тип събития да очаквате до края на тази година и началото на следващата.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ От 8 юли до 1 август 2019  очакваме ретрограден Меркурий. Меркурий ще промени своя знак в хода на ретроградното си движение. На 19 юли се връща в зодия Рак. При такива обстоятелства, се променят и плановете, намеренията, взетите решения по време на ретроградния период. Много лесно ще се справите с ретроградния ход на Меркурий, като запомните най-важното: не предприемайте нови и важни начинания, защото няма да са успешни и трайни. Фокусирайте се предимно към довършване на започнати вече инициативи и проекти.

В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв