1 МАРТ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Честита Баба Марта! Бъдете здрави, енергични и щастливи!

Емоционално ще посрещнем този хубав празник. Променливото мартенско настроение ще се прояви чрез точния нехармоничен аспект на Венера с Уран.

Неочаквани емоционални изблици, нестандартно и/или капризно поведени от страна на любими хора или партньори, може бързо да донесе дискомфорт в отношенията.

Внимавайте с договори и финансови въпроси. На такъв аспект се проявява склонност към неразумно харчене. Напомням, че и утре с финансите трябва да сте много пестеливи и разумни.

Ако успеете с лекота да преодолеете това влияние на Венера, ще можете да се възползвате от останалите аспекти за деня, които са хубави.

Луната е в Козирог и е в хармонични аспекти със Слънцето, Марс и Нептун – добра комбинация за един продуктивен ден.

Вечерта в 18.46 ч. Венера преминава от Козирог във Водолей до 26 март.

Повече за Венера във Водолей може да прочетете ТУК

Който иска може да проведе специалния ритуал по посрещане на Венера в нов зодиакален знак. Упътвания за това прочетете ТУК

*****

ВАЖНО!

Напомням за 2 март:  не  насрочвайте дейности свързани с пари, не ходете по банки, не извършвайте големи трансфери на суми, защото това е ден без богатство. Дълго време след това ще трябва да си възстановявате загубите.

Вижте останалите дни без богатство до края на годината ТУК

*****

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ!  От 5 март до 28 март 2019  очакваме ретрограден Меркурий. В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа, стартиране на нови начинания, големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочететe ТУК и ТУК

*****

Напомняне: На 2 март е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) на 3 март . Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на  3 март, повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на  3 март и ще излезете от поста на   4 март   след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!