1 МАЙ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Честит ден на труда! Нека всички ваши усилия дават бързи и отлични резултати!

Пожелавам винаги да се трудите в това направление, което ви вдъхновява и дарява със сили и радост!

Слънчевото затъмнение което беше вчера късно в полунощ и днес ще дава своето отражение. Мнозина точно сега може да усетят неговото въздействие и темите, които то събужда в личните им хороскопи.

Възможно е да постъпят неочаквани новини и обрати, да се сформират нови възможности, а старите позиции вече да са неприложими. Емоциите ще преобладават, настроението ще е променливо и нестабилно. Това състояние  ще е най-силно изявено от сутринта до обедните часове.

Днес все още се въздържайте от взимане на крайни решения, не избързвайте с преценките, нека емоциите да се успокоят и събитията да станат по-ясни и „видими“.

В рамките на целия ден е подходящо време да се пишат желанията по новолуние. Ето идеи какви теми може да включите за новолунието в Телец.

Добрата новина е, че днес е точният съвпад на Венера с Юпитер, който ще даде възможност за нови финансови възможности, перспективни партньорства и съдружия. Ще видите, че дори и да сте претърпели поражения, ще се появят веднага компенсаторни механизми за поправянето им.

Още един хубав аспект за деня – Венера е в хармонично взаимодействие и с Плутон, чудесно време за реконструиране на приятелските, брачните и партньорски връзки. За тяхното обновяване и преминаване на друго по-високо и по-добро ниво. Особено след новолунието, това ще е много удачен момент за преминаване в нов период.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.