09 ЮЛИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната вече навлезе в мистичния знак Риби до събота сутринта.

В такива дни е полезно да се доверяваме на  интуицията си. Деловата работа ще отстъпи на заден план, по-важни ще станат личните теми и преживявания, личните творчески занимания.

Аспектите за деня са хармонични, денят е продуктивен.

Най-хубавите часове са от сутринта до 13 ч. и вечерта след 15.30 ч., когато ще има повече динамика и по-висок тонус.

В интервалът от 13 – 15.30 ч. може да има спад на настроението и да се появи неувереност и неудовлетвореност, но бързо ще премине.

Тези два дни ще са полезни за осъзнаване   въздействието на отминалото лунно затъмнение. Отлично време за приключване на стари житейски теми. Особено ако са свързани със стари приятелски или любовни връзки. Време е вече да се освободите от тези стари кадри и да продължите напред.

В момента Слънцето и Нептун сформират на небето хармоничен аспект, който ще е точен в неделя вечерта на 12 юли. До тогава ще имате ясни сънища, ще се завръщат ясни спомени, много неща ще искате поне ментално още веднъж да съпреживеете преди да ги пуснете окончателно от своето съзнание.

Точно до 12 юли продължава и ретроградната фаза на Меркурий – отлично време за справяне със залежала работа и разчистване на пространството.

*ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ!  От 18 юни  до 12 юли 2020 г. Меркурий е   ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв