09 ЮЛИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


От рано сутринта не забравяме да сме вежливи, търпеливи и тихи.

Днес Меркурий и Марс са в точен съвпад. Този аспект има и своето хубаво лице, нарича се още „аспектът на мениджъра“, придава динамика в общуването.

 Словото ще е силно и убедително, но не трябва прекалено на това да се уповавате, защото повечето хора го приемат като агресия и навлизане в личното пространство.

Ако някой край вас е нервен, избухлив и нападателен, деликатно трябва да се избягват словесните хватки. Дори вие да сте правите, дори вече да не може да преглътнете агресията. Припомнете си, че сега до 17 юли се намираме в коридора на затъмненията и ни се предоставя възможност да се справим с неправилни кармични модели, нещо да изменим.

С една дума, не поемайте щафетата на агресията, спрете я. Това няма да ви доведе до успокоение, а още повече ще утежни отношенията и респективно кармата и на двамата участника в спора.

В 20.07 ч. Слънцето е в точна опозиция с планетата на кармата – Сатурн, който в момента е и ретрограден. Ако възникнат трудности с институции, закони, документи и договори, ако има някакви задръжки и ограничения с авторитетни личности, трябва да знаете, че това е важно изпитание. От вас ще се иска единствено и само търпение и упоритост – това са ключовите думи на Сатурн.

За утре не забравяйте да си правите планове едва след 12.30 ч.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  22.36 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ От 8 юли до 1 август 2019  очакваме ретрограден Меркурий. Меркурий ще промени своя знак в хода на ретроградното си движение. На 19 юли се връща в зодия Рак. При такива обстоятелства, се променят и плановете, намеренията, взетите решения по време на ретроградния период. Много лесно ще се справите с ретроградния ход на Меркурий, като запомните най-важното: не предприемайте нови и важни начинания, защото няма да са успешни и трайни. Фокусирайте се предимно към довършване на започнати вече инициативи и проекти.

В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел