09 ЯНУАРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Ефективната част на деня започва след 10.44 ч., когато Луната навлезе в Рак. Това ще повдигне още повече градуса на събитията, а и на емоциите. Луната вече е силно нарастваща, утре в 21.11 ч  очакваме пълнолуние в Рак, както и лунно затъмнение.

Всичко това ще активизира много процеси и промени.

Внимателно подбирайте своите действия днес и утре, защото предстоящото затъмнение силно замъглява нашето съзнание, намалява обективната ни преценка на събитията.

Не се препоръчва днес и утре да се предприемат нови дейности, защото ще са белязани с голям кармичен белег, заради затъмнението.

Добро е времето за приключване и финализиране на вече започнатото, доведете го докрай.

Лунното затъмнение, винаги ни стимулира към проявление на вече замисленото и започнатото. Също така, то ще ни провокира и ще ни помогне да се отървем от остарели стереотипи. На затъмнение винаги получаваме шанс да променим своята програма и самонастройка. Това затъмнение ще ни помогне да направим важна крачка към приключване на някои теми, които са били актуални в последните две години.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  00.17 ч. – 10.44 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел