09 СЕПТЕМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Рано сутринта след 7.43 ч. Луната вече навлиза в Риби. Утре е пълнолуние в 18-тия градус на Риби, което още повече ще засили емоциите.

Чувствителността, впечатлителността и ранимостта се засилват. Ставаме по-уязвими, очакваме от останалите да постъпват деликатно и добронамерено. Искаме да ни съчувстват и състрадават, да ни помагат и разбират.  Ако това не се случи точно така, ще се чувстваме предадени и неудовлетворени.

Точно  такъв аспект днес ще има на небето, който от сутринта до 17 ч. ще прави настроението неустойчиво и зависимо от чуждото мнение.

Жените днес ще са много обидчиви, няма да знаят какво точно искат. Трудно ще комуникират помежду си майки и дъщери.

Едва вечерта ще се преодолеят някои обиди и тъжни настроения. Разбира се, не е нужно да се отиграва този аспект точно по този начин. Затова е хубаво, че четете тази прогноза и ще бъдете подготвени.

За да се справите днес с тези специфични енергии не разчитайте прекалено на разбиране, помощ и съпричастие отвън. По-малко изисквайте и очаквайте, постарайте се да сте максимално самостоятелни и независими.

Не забравяйте, че и Меркурий от днес вече е стационарен, което означава, че вече ще прояви своите специфични прояви на забавяне, отлагане, проблеми с транспорт, техника и комуникации.

 

ЛУНА БЕЗ КУРС00.00 ч. – 07.43 ч. !!!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.