09 СЕПТЕМВРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Очаквани приятен ден, Луната е във Везни, а Венера днес и утре ще е в своя знак Везни за последно за тази година, където тя много силно изразява себе си.

Везни са знак свързан с красотата, хармонията и взаимоотношенията. Днес особено силно ще се усети това в максимално положителната светлина.

Ако до момента имате някакви напрежения в партньорствата и връзките, то днес е добре да внесете повече топлина и разбиране, да потърсите обща гледна точка.

Не забравяме, че на 7 септември беше новолуние в Дева, все още можете да активирате дейности свързани с вашите желания. Писането на желания по новолуние, не отменя старанията, работата, обучението и дейностите за тяхното постигане. Трябва да полагате поне малко усилия в желаното направление, трябва да си „движите краката“, иначе много дълго ще трябва да чакате, желанието да „падне от небето“ напълно наготово.

Денят ще е успешен, избързайте да се възползвате максимално и да свършите важни за вас неща, защото от утре Луната навлиза в Скорпион до неделя на обяд и ще започнат вътрешни борби и външни провокации и напрежения.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел