09 СЕПТЕМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Започваме новата седмица с много кратък ден в делово отношение. Денят е ползотворен само до 11.31 ч.

Поради наличието на други точни аспекти между Меркурий и Плутон и на Сатурн с Марс, денят ще бъде наситен с интересни събития и полезни дейности.

До обяд ще са много важни всички срещи и разговори. Мисълта ще е задълбочена, аналитична и точна, а словото убедително, магично и силно.

Ще усетите силен прилив на сили и воля за действие. Използвайте ефективните часове до 11.31 ч., за да оползотворите тази хубава енергия. В часовете на Луна без курс до края на деня, също е подходящо време за довършване на вече започнатото, за рутинни дейности и спорт

Ако дълго време нещо сте отлагали, сега ще има достатъчно енергия и мотивация да го направите. Не се задържайте на едно място, не бездействайте, за да се почувствате обновени и удовлетворени от свършеното.

Не забравяйте, че утре очакваме опозиция на Слънцето с Нептун – това е аспектът на илюзии и мистични преживявания. Не избързвайте с решения и не предприемайте драстични действия до края на тази седмица, защото ще липсва правилна преценка. Все някаква истина ще остане скрита.

Особено показателни ще са часовете от 16 до 18 ч., когато ще имате прозрения какви трябва да бъдат действията ви през следващите две седмици.

Напомняне: На 10 септември е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) на 11 септември. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на  11 септември, повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на   11 септември  и ще излезете от поста на   12 септември след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  13.31 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв