08 СЕПТЕМВРИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


По-активната и хармонична част на деня ще е от сутринта до 16.32 ч. Обърнете внимание, че има Луна без курс в кратък интервал 16.32 ч. – 17.30 ч.. В този период може да свършите всичко това, което не искате повече никога да се връща в живота ви, да не се развива по нататък.

Продължава силното въздействие на опозицията между Слънцето и Нептун. Активират се подсъзнателни страхове. Може да се заблудите във взаимоотношенията, бъдете наблюдателни.  Настава време  на илюзии и неоправдани очаквания.

Това, от което трябва да се пазите е, да не се вживеете в архетипа на жертвата. Винаги имате право на избор, не събуждайте самосъжаление, не се оплаквайте, не показвайте слабост. Особено в последния ден преди новолуние, не трябва да допускате да изглеждате уязвими.

Мобилизирайте се максимално и довършете каквото можете днес и утре до 22 ч., преди да настъпи новолунието. Винаги преди новолуние трябва да се освободим от ненужни вещи и отношения. Почистете околното пространство в буквален и преносен смисъл до утре вечер.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  16:32-17:30 !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете тук.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!