09 СЕПТЕМВРИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


В 21.03 ч. настъпва новолуние в 17°  на Дева.  Това новолуние е в опозиция с планетата на идеалите и заблудите – Нептун. Да се внимава в новите начинания през този месец, внимателно да се проучат всички възможности, защото може да се окаже, че сте попаднали в плен на илюзиите и безпочвени фантазии. Най-внимателни трябва да бъдат Деви и Риби.

До вечерта внимавайте да не подхващате нови инициативи, не споделяйте желания и намерения. Отделете време за прочистване на пространството от застояли вещи, безпорядък и заседели енергии.

Повече за новолуние в Дева може да прочетете ТУК

Желанията по новолуние ще се пишат едва след 21.03 ч. и на 10 септември цял ден. Принципно желания може да се пишат до 3 дена след новолунието.

Повече за това може да прочетете ТУК

Днес в 12.26 ч. Венера, планетата на любовта, хармонията, взаимоотношенията и творчеството навлиза в знак Скорпион до 31 октомври. Венера отново ще се върне в Скорпион от 2 декември вечерта до 7 януари до обяд. Това завръщане се случва поради предстоящото ретроградно движение на Венера от 5 октомври до 16 ноември.

Повече за Венера в Скорпион прочетете ТУК

Който иска може да проведе вълшебния ритуал по посрещане на Венера в нов знак от днес след

ЛУННА ДИЕТА! ВНИМАНИЕ!! 🙂

Много е полезно да се проведе лунна диета на новолуние, защото организма се почиства спонтанно и трайно от токсините, бързо се освобождавате от задържаната вода  организма, дори свалените грамажи в този ден не се възстановяват бързо. Който може да издържи от 6ч. до 00 ч. на 9 септември само на течности. За останалите, ограничете продуктите от животински произход, храната да е постна, лека, натурална, без сол, консерванти и оцветители.

Повече за Лунната диета може да прочетете ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!