09 ОКТОМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Късно вечерта, почти в полунощ в 23.56 ч. настъпва пълнолуние в 17° Овен. Добрата новина е, че това пълнолуние има хубави аспекти и прави хармонична конфигурация на небето.

Така че, ако сте имали проблеми в отношенията в личните инициативи, то сега ще се намери правилният път към разрешаване на тези казуси. Това пълнолуние може да даде силен тласък на мнозина за пробив в кариерата и самостоятелния бизнес.

Денят ще е интензивен, напрегнат, енергията ще е прекалено необуздана и непредвидима поради комбинацията на характера на Овен с приливната вълна на пълнолунието. Ако правилно се управляват днес тези енергийни потоци, ще можете да се възползвате от вдъхновението и ентусиазма.

Единствено в часовете след 15 ч. до 19 ч. може да възникне чувство на раздразнение и неудовлетвореност. Тогава и трудно ще се разбират майки и дъщери, с жените като цяло ще е цяло изпитание да се общува, защото може да се натъкнете на капризи и сръдни.

Внимавайте в този ден, защото много бързо недоразуменията може да прераснат в конфликти.

За понеделник може да си направите планове, аспектите ще са благоприятни особено до 15 ч. Единствено само не е добре да плащате на 10 октомври големи суми, не сключвайте сделки и не теглете кредити, защото е ден БЕЗ богатство.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.