09 ОКТОМВРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес очакваме още един съвпад на Слънцето, този път с ретроградния Меркурий. Това е много характерно съединение, което винаги дава някаква информация със задна дата. Прозрения и възможност да се види истината в очите, нещо което ви е убягвало до момента сега ще стане видно. Е, не всякога тази информация е приятна, затова се подгответе за всякакви случаи.

Очаквайте много обаждания, приток на информация (не й се доверявайте веднага), необходимост от провеждане на спонтанни разговори и предложения за кратки пътувания.

Но, с всичко това трябва много да се внимава, какво точно се казва и чува, защото от сутринта до вечерта Луната отново ще е без курс от 9.05 ч. до 18.25 ч. В такива моменти се случва това, което е кармично обусловено да се случи. Затова внимателно наблюдавайте процеса, без да взимате допълнителни отговорности, без сериозни разговори и обещания.

Внимателни бъдете с всичко, което правите, защото разсеяността ще е голяма и може да се допуснат грешки. Особено внимателни бъдете зад волана.

Също и в общуването, трябва постоянно да си премервате думите, защото Марс утре вече ще направи точен съвпад с Меркурий и словото става остро и осъдително.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 09.05 ч. – 18.25 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВАЖНО!

27 септември до 18 октомври 2021 г. Меркурий е ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на договори, започване на нова работа, стартиране на нови начинания, големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транпортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи, багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото, такъв период най-често си забравяме нещата или стават кражби.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел