09 ОКТОМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Очаква ни важен и напрегнат ден. Луната е в зодия Рак и е с хубави аспекти до 16 ч.

До тогава ще имаме добра кондиция и работоспособност.

Особено важни ще се окажат всички семейни теми, свързани с родители, деца и имоти.

Най-важният аспект за деня е в 16.11 ч., това е точната квадратура на Марс и Плутон. На небето сега се образува напрегната конфигурация, т.нар. тау-квадратура, която се събуди борба за власт и проблеми с колектива.

Ние вече сме преживяли относително скоро този аспект, на 14 август беше първата среща на тези две планети. Сега поради ретроградното движение на Марс, аспектът се повтаря.

Ако си припомните какви събития сте преживели тогава, както и какви житейски теми са били важни за вас, ще разберете защо сега преживявате отново приблизително същото.

Може да има своеобразно повторение или развитие точно по събитията от средата на август.

Марс и Плутон, това са двете „военни“ и силови планети в астрологията, те  са   енергийни и войнствени, дават силен напор за действие, провокират насилие, отмъстителност,  засилват амбицията и конкуренцията.

Несъгласието, различията във вижданията бързо ще довеждат до  гневни изблици, както и желание да се успее на всяка цена. Трудно ще се общува с мъжете в този ден.

Това е силно травматичен аспект, много да се внимава при шофиране, при работа с машини и инструменти, както и с огнестрелно оръжие.

Може да се появят и проблеми по здраве, резки възпаления или спешни хирургически намеси.

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДЕН МАРС от 10 септември до 14 ноември. Повече за ретрограден Марс прочетете ТУК

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙОт 14 октомври до 3 ноември 2020 г.  е ретрограден Меркурий.

БЪДЕТЕ ОСОБЕНО ВНИМАТЕЛНИ В ТОЗИ ПЕРИОД, ЗАЩОТО СЕ НАСЛАГВА С РЕТРОГРАДНИЯ ЦИКЪЛ  НА МАРС. НЕ ЗАПОЧВАЙТЕ НОВИ ПРОЕКТИ И ИНИЦИАТИВИ, ЗАЩОТО НЯМА ДА СА УСПЕШНИ И ПРОДЪЛЖИТЕЛНИ.

В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!