09 ОКТОМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Намираме се преди пълнолуние в Овен, което ще настъпи през нощта на неделя срещу понеделник, на 13 срещу 14 октомври. Винаги пълнолунието активизира всички теми и ги прави видни и належащи.

Специфичен ден е, Луната е без курс от полунощ до 19.06 ч., което означава, че трябва много да се внимава какво се върши днес.

Не предприемайте нови неща, отложете срещи, важни разговори и ходене по институции, защото само ще си изгубите времето и ще се изнервите, а резултатите ще са или посредствени или почти равни на нула.

Но, денят е подходящ, особено ако имате енергия, да приключите и да се освободите от това, което от отдавна сте започнали, а искате спешно да се освободите от него и то повече никога да не се връща в живота ви.

Емоциите са нажежени, от вчера Венера вече е в Скорпион и ще проявява нетърпимост към измени, двойнствен живот и лъжи. Ревността се покачва стремително, за да имате спокойствие във взаимоотношенията, партньорствата и брака, трябва да сте много хрисими, верни и праволинейни. Тази тенденция ще е трайна до 1 ноември, докато Венера премине в Стрелец.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  00.00 ч. – 19.06 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

Напомняне: На 9 октомври е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) на 10 октомври. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 10 октомври, повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на   10 октомври  и ще излезете от поста на  11 октомври след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!