09 ОКТОМВРИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Рано сутринта в 6.48 ч. настъпва новолуние в 16-ти градус на Везните. Започваме нов лунен месец, с нови сили и идеи.

Темата на това новолуние изцяло е свързана с партньорства, връзки и взаимоотношения. Ще се преразпределят сферите на действие, влияние и контрол. Да се внимава при изясняването на отношенията, защото много от старите позиции и договаряния няма да се спазват. А от утре, в рамките на 3 дни ще е много трудно хармонично да водим разговори и да постигнем устойчив и удовлетворителен резултат.

Не избързвайте с крайни решения, не се и разтройвайте ако сега нещата не са както бихте искали, защото всичко ще има временен ефект, в края на ноември ситуацията ще се промени.

Днес ще пишем желания по новолуние. Веднага след 7 часа сутринта до 11.50 ч. можете да ги напишете, това е най-силният и продуктивен период.

Обърнете внимание, че след 11.50 ч. до утре сутринта Луната вече ще е без курс. Не предприемайте НИКАКВИ ВАЖНИ ДЕЙСТВИЯ в този период.

За утре НЕ си насрочвайте подписване на договори, срещи и разговори, защото трудно ще постигнете споразумение и договореното няма да даде трайни резултати.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  11:50-24:00 !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете тук.

ВНИМАНИЕ: Ретроградна Венера от 5 октомври до 16 ноември.

НЕ сключвайте брак, не правете годежи, не започвайте нови романтични отношения.

В този период НЕ Е добре да закупувате скъпи вещи, бижута и скъпа козметика. НЕ правете никакви сложни и  специфични козметични процедури, като  и пластични операции – резултатите НЯМА да ви харесат.

Не купувайте скъпи вещи, дори автомобил, защото  винаги ще има някакви драскотини и други външни дефекти, които ще ви дразнят.

Има още и още предупреждения за ретроградна Венера, които може да прочетете ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!