09 НОЕМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Така както се бяхте мобилизирали за посрещането на затъмнението вчера, трябва да останете и днес с будно внимание. Не се отпускайте по течението, защото обстановката ще бъде доста електрическа.

Уран, планетата на внезапните обрати, на светкавиците и гръмотевиците (приемете го в преносен и буквален смисъл) носеща всичко ново и прогресивно ще бъде в напрегнати аспекти със Слънцето и Меркурий, които в момента се намират на 17-тия градус на Скорпиона.

Това означава, че трудно ще останете безразлични на случващото се около вас в личен и обществено-политически план.

Денят след затъмнението, винаги носи новини и прозрения, много от събитията, които се свързват със затъмнението, може да се случат точно днес.

Принципно, за тези които се интересуват, ако затъмнението засяга важни точки в хороскопа ви, те ще се развиват и ще са видни след 3, 6 или 9 месеца. По-продължителните тенденции и периоди ще са активни през следващите 8-9 години.

Така че, днес си вършите спокойно всичко, което се налага, без да влизате в конфликти и да вдигате нервите на шефа, примерно казано, защото може да се разрази неприятен скандал, резултатите няма да ви харесат. Същото се отнася и за личните отношения, в брака и приятелствата. Не забравяйте, че до 11-ти включително аспектите са твърде напрегнати и кармично натоварени, не си заслужава сега да събуждате и допълнителни конфликти и напрежения.

Обърнете внимание, че има и кратък период на Луна без курс днес от 14.01 ч. до 15.38 ч, точно тогава бъдете особено внимателни.

 

ЛУНА БЕЗ КУРС14.01 ч. – 15.38 ч. !!!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.