09 НОЕМВРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Настройте се от сутринта на делова вълна, бъдете максимално включени в събитията и не пропускайте предоставените нови възможности. Непременно довършете работата си от вчера, бъдете максимално стриктни и внимателни с разпоредби, изисквания и закони.

Бъдете днес перфектни и изпълнителни в работата си, колкото по-бързо и добре си свършите ангажиментите, толкова по-благоприятни ситуации ще привлечете, и ще имате своеобразна защита за следващите нехармонични дни.

Денят е по-спокоен и ползотворен до 17 ч., едва след този час може вече да започнат да се забавят информационните потоци, а тези от които ви зависят важни делови въпроси да започнат вече да ви бавят или да охладнеят в общуването. Временно ще трябва да се примирите с наложените условия отвън.

За сряда и четвъртък вече не отлагайте нищо, не планирайте нищо важно. Обстановката ще стане враждебна и конфликтна. Не си насрочвайте преговори, сделки, срещи, не е добро време да ходите на събеседване за работа.

Вечерта след 20 ч. вече времето не е ефективно, преустановете деловото общуване и шофирайте внимателно.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 19.52 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел