09 НОЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Бързо трябва да се организирате днес, защото времето е ефективно само до 13.06 ч. Добрата новина е, че до тогава всичко ще се развива бързо и синхронизирано.

Следва период на лунна пауза 13.06 ч. – 15.31 ч., когато не трябва да се предприемат важни неща, не ходете по институции, защото нищо няма да може да свършите.

След 15.31 ч. Луната вече навлиза в Дева, носи нови отговорности, още количества работа и чувството, че светът е само труд и ангажименти. Сякаш радостта ще се е скрила някъде.

До края на деня настроението и емоциите ще са твърде нестабилни. Любовните и партньорски взаимоотношения ще носят повече трудности и разочарования, отколкото удовлетворение. Не влизайте в конфликти с любими и близки, защото бързо ще се разгорят конфликти. След 15-ти ноември нещата по естествен път ще се хармонизират.

Започваме важна нова седмица, когато трябва много педантично да се привършват всички започнати дейности, да се изпълнят обещанията дадени в миналото.

На 14 ноември Марс, планетата на действието и личната инициатива, на конкуренцията и бизнеса, най-сетне тръгва в директна посока, което значително ще облекчи ежедневието. Марс се свързва и с остро протичащите заболявания, с високата температура, възпаленията, затова очакваме облекчение и в здравословно и пандемично отношение. Постепенно тази силна приливна вълна от вируси и трудности, ще започне да стихва. През декември ще бъде в пъти по-леко, както по бизнес, така и в здравословно отношение.

На 15 ноември в 7.08 ч. сутринта ще настъпи новолуние в Скорпион. Това е едно от най-силните новолуния, защото ще предостави възможността за прераждане, преодоляване на кризисите и възкръсване за нов по-хубав период. До тогава се мобилизирайте и през цялата седмица се стремете да се отървете от всичко старо и ненужно. Започнете първо с мислите си, с неприятните и завистливи хора около себе си, с паразитните връзки и партньорства както в лично отношение, така и по бизнес.

Предайте си отчети, доклади, домашни и курсови работи, с една дума, свършете със залежалата работа, за да може след 15-ти да се насладите на постепенното настъпване на новите хубави неща в живота ви.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  13.06 ч. – 15.31 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДЕН МАРС от 10 септември до 14 ноември. Повече за ретрограден Марс прочетете ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел