09 НОЕМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Постепенно ще забележите ускоряване на темпото на текущите събития. Това ще е предизвикано от наближаващото пълнолуние в Телец на 12 ноември.

До тогава ни очакват хармонични и доста продуктивни дни, може максимално да се възползвате от тях. Можете да се справите с много големи количества залежала работа, занемарено обучение и отложени ангажименти. В такива моменти се вижда и голямата полза от ретроградността на Меркурий, който ни дава символичната възможност да се завърнем в близкото минало и да се възползваме от пропуснатите ползи, да поправим изоставеното.

Днес все още продължава позитивната вълна от вчера. Денят е много подходящ както за творческа и учебна работа, така и за подобряване на емоционалните връзки.

Важни са обедните часове от 11 до 13 ч., когато ще трябва да се вземат  текущи решения. Внимателно наблюдавайте ситуацията, защото от това зависи развитието на събитията през следващите 2 седмици.

Едва късно вечерта, след 20 ч. ще трябва да намалите темпото, защото ще се появят ограничение и неразбиране. Спада и тонуса, само не допускайте да ви обсебят негативни мисли.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ!  От 31 октомври до 20 ноември 2019  очакваме ретрограден Меркурий. В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв