09 МАРТ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Денят е отличен за общуване, пътуване, разговори, оформяне на документи и изповядване на сделки.

Луната вече е в интелигентните, любознателни и контактни Близнаци, лесно ще може да споделяте своите идеи, комуникацията е лека и добронамерена.

Ако имате важни разговори, постарайте се днес да ги проведете, защото от утре сутринта Меркурий вече преминава в Риби. Там той вече е много творчески, медитативен и понякога разсеян. Ще трябва да полагате двойно повече усилия, за да ви разберат.

Денят ще предостави нови възможности, цялостното настроение ще е позитивно и постоянно ще се усеща идването на нещо по-добро и по-успешно. Затова не трябва да се стои безучастно, потърсете контакти, потърсете си нова или допълнителна работа, сега трябва да се използват хубавите аспекти до края на тази седмица.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.