09 МАРТ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Ефективната част на деня започва след 9.42 ч. с навлизането на Луната във Водолей.

Хармоничната и позитивна вълна на благоприятни обстоятелства и възможности от вчера ще се запази и днес. Много полезни контакти може да се осъществят, особен в сферата на новите технологии, компютрите, програмирането и интернет. Непременно се настройте на новите тенденции, които са в сферата на личните ви професионални интереси.

Не се изкушавайте да задържите старото и добре познатото, защото до края на годината ще се убедите, че то не ви върши работа.

Търсете контакти с приятели и единомишленици днес и утре и ще останете удовлетворени от резултатите.

Хубавата и продуктивна част на деня е от сутринта до 16.30 ч.

След 18 ч. бъдете много деликатни в любовните и приятелски отношения, защото може да възникне конфликт на интереси. Ревността ще е най-големият враг, който ще се изпречи пред по-амбициозните, самостоятелни и напористи личности.

Бъдете по-внимателни, балансирайте между любовта и професионалните и бизнес интереси, компромис винаги може да се намери.
Внимателни бъдете от 19 до 22 ч., не влизайте в напрегнати спорове, запазете спокоен тон.

Не засягайте сериозни теми, защото ако влошите сега отношенията си, дълго време няма да може да поправите щетите.

Напомняне: На 9 март е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и продължава до 6 часа (сутринта) на 10 март. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 10 март, повече за Екадаши ТУК.

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 10 март и ще излезете от поста на 11 март след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници. Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 02.53 ч. – 9.42 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв