09 МАРТ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Вечерта в 19.49 ч. настъпва пълнолунието в 20-тия градус на Дева.

Това пълнолуние ще ни помогне да видим някои двулични, подвеждащи и заблуждаващи ситуации. Едва сега ще може да се видят някои добре скривани тайни. На пълнолуние винаги истината и реалната обстановка излизат на повърхността.

Очаквайте взрив от емоции, поради силното въздействие на Нептун. Взаимоотношенията ще бъдат подложени на изпитание. Провокациите в любовта и партньорствата ще са главна тема за днес и утре.

Добрата новина е, че в часовете от 10 до 14 ч. ще бъдат предоставени възможности да се стабилизират и възстановят някои връзки и бизнес партньорства. Не трябва да се вторачвате прекалено в проблемите, търсете нестандартни методи, за да се справите с тях. Не настоявайте всичко да си бъде по старому, търсете компромис и нови решения.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙОт 17 февруари до 10 март 2020 г.  Меркурий е ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв