09 МАЙ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната все още е в Овен. Днес след 17 ч. тя ще е в напрегнат аспект, който може вечерта да ни потопи в емоционални водовъртежи.
Ще попадаме в импулсивни настроения, които добре трябва да се управляват, особено в личните отношения.

Наближава новолуние в Телец на 11 май, до тогава се концентрирайте да свършите всичко спешно и необходимо, за да започнете нови проекти и нови инициативи.

Добрата новина е, че днес Венера – планетата на любовта, творчеството и взаимоотношенията навлиза в Близнаци и това ще създаде благоприятни възможности да се възстановят приятелските взаимоотношения. Общуването ще е леко, непринудено и дружелюбно, така ще могат да се подобрят обтегнатите връзки, високите изисквания, които сме предявявали да ни обичат по един определен от нас самите начин, ще отстъпят на по-свободно и неангажиращо общуване.

Рано сутринта в 05.02 ч. Венера преминава от Телец в Близнаци до 2 юни. Това е добра новина за всички, които са зодия Близнаци, Везни и Водолей. Очаквайте приятни радости и сюрпризи.

Повече за Венера в Близнаци може да прочетете ТУК.

Който иска може да направи ритуал по посрещане на Венера в нов знак, за да засили потока на творчеството, любовта, хармонията и финансите 😊 Ритуалът може да се проведе на 9 и 10 май през целия ден.

Повече за този ритуал прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел