09 ЮНИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната вече е във Везни. Днес е важно да се подхожда честно и спокойно към случващото се. Ако някои неща не се развиват достатъчно бързо, то трябва да запазите спокойствие. След време ще се окаже, че точно това забавяне е било за добро.

Като цяло денят е продуктивен, днес и утре може спокойно да си свършите заплануваното, което дълго време сте отлагали през последните три седмици.

Както винаги, когато Луната е във Везни се появяват и изпитания и уроци за нашите взаимоотношения. Най-напрегнати в това отношение са следобедните часове от 12 до 18 ч., тогава Марс е в опозиция на Луната. Това е доста невротичен и неприятен аспект, който носи скандали и недоразумения, нехармоничност и вътрешно напрежение.

След 18 ч. се възвръща хармонията, вечерта е спокойна, ще може да подобрите поразклатените отношения.

Без да искате това, което казвате или правите, може да се изтълкува като нараняващо от срещуположната страна. Тази напрегната енергия най-добре се „угасява“ чрез движение и спорт. Променете нещо от своето ежедневие и ще видите, че обичайните неща, които ви дразнят и предизвикват ще изчезнат и отпаднат мистериозно, и повече няма да сте техен заложник.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.