09 ЮЛИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Почивният ден днес, може да донесе доста напрежения и недоразумения, затова се подгответе отрано. Не си правете срещи и не ходете там, където може да ви очакват неприятни разговори и преживявания.

Колкото сте на по-неутрална и защитена територия, толкова по-добре.

Поставете си за цел днес да сте максимално уединени, а ако това не е възможно, то бъдете тогава сговорчиви.

Ако пътувате – бъдете внимателни с пари, билети и транспортни средства. Не се тревожете, може спокойно да се избегнат всички евентуални негативни преживявания! Нали затова четете тази прогноза.

По-хубавата  и безконфликтна част на деня е от сутринта до 14 ч.

След това Луната, който все още е в интензивния знак Скорпион сформира напрегнат аспект с Уран и предизвиква безпокойство и конфликти, особено с близкото обкръжение.

Днес в е точната квадратура между Меркурий и Юпитер, която ще е активна до 11 юли. Този аспект не е благоприятен за разговори, сделки и договори. Избягвайте и общуване с началници.

Ако правите планове за утре нека да бъдат след 11.35 ч. , защото до тогава Луната ще е без курс.

Напомняне: На  10 юли  2022 г. е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта)   11 юли. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на  11 юли, повече за Екадаши  ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на    11 юли и ще излезете от поста на   12 юли 2022 г. след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.