09 ЮЛИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Намираме се точно преди новолуние в Рак, което ще е настъпи утре рано призори в 4.18 ч.

Луната вече е в зодия Рак, до края на деня аспектите са хармонични и ще създадат възможност максимално бързо да се справите с поставените задачи.

Да се направи разбор днес на изминалия лунен месец, който ще помогне да се освободите от илюзиите и от ограниченията.

Днес в никакъв случай не започвайте нови неща, не споделяйте своите планове и идеи, внимавайте и с какви хора общувате, защото не всички ще се с добри намерения. Особено новопоявилите се фигури, които ви предлагат примамливи неща с добре замаскирани манипулативни, задкулисни действия.

Този ден ще е важен за приключване на започнатите теми преди един месец. Фокусирайте си вниманието към всичко онова, от което можете да се освободите, да приключите и да завършите.

Не забравяйте да почистите дома и работното си място, да измиете, да запалите свещ и благовония, арома лампа или да прекадите с тамян. Всичко това премахва застоялата енергия, лошия късмет, негативните емоции и вибрации.

В този ден е най-доброто време да се погрижите за тялото и за здравето си, направете прочистване, ограничете трудно смилаемите, тежки и мазни храни, премахнете месото и продуктите от животински характер, премахнете алкохола. В деня преди новолуние, както и на самото новолуние е времето за провеждане на Лунна диета.

В този ден енергията ЦИ в тялото е най-слаба, затова не се преуморявайте, не се товарете с работа, тежки разговори и емоции, особено ако са извън вашето енергийно поле и съдба.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел