09 ЯНУАРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


ДЕНЯТ НАКРАТКО – Очаква ни приятен и жизнерадостен ден, с оживено общуване.

Хубавата част на деня започва от сутринта до 16 ч. След това от 16 до 19 ч. настроението вече ще е по-неустойчиво и променливо, жените в този момент ще са капризни и неуверени. Може да настъпят противоречия между майки и дъщери.

Днес Венера е в съвпад със Слънцето. Този аспект ще допринесе приятно оживление в ежедневието. На първо място ще са на ход взаимоотношенията, както в личен, така и в бизнес план. За улегнали и хармонични връзки, това ще бъде благоприятна възможност за още по-голяма спойка и задълбочаване. Ще се появят възможности за реставриране на стари партньорства, приятелства или любовни връзки. Възможно е да се зародят и нови отношения, но възникнали по време на ретроградна Венера, означава, че ще преминат през известен кризис и трансформация.

Добър ден за творчески изяви, за контакти, за радост и наслада от живота. Обърнете си внимание, правете това, което обичате и все не сте си позволявали в миналото. Ретроградната Венера ще ви помогне да възобновите някои стари любими занимания.

ПРЕЗ КОЙ ЗНАК ПРЕМИНАВА ЛУНАТА СЕГА? – Овен;

ГЛАВНИЯТ АСПЕКТ НА ДЕНЯ, ИНГРЕСИИ (преминаване на планети в друг знак) – Съвпад на Слънцето и Венера в 02.39 ч.

ВЗАИМООТНОШЕНИЯ, ЛЮБОВ- поради непосредствената близост на Венера със Слънцето може много да се оживи емоционалния живот и да започнат да се сформират нови отношения. Принципно на ретроградна Венера не се препоръчва да се започват нови отношения, но това са неща, които трудно може да се спрат понякога. Затова не се притеснявайте ако това все пак се случи в тези дни от 8 до 10 включително, както и в целия период на ретроградност до 29 януари. Но бъдете подготвени, след това (след ретроградността) те ще претърпят някаква трансформация, ще преминат през кризисен период.

СРЕЩИ, РАЗВЛЕЧЕНИЯ, КУЛТУРНИ МЕРОПРИЯТИЯ – благоприятен ден;

НЕБЛАГОПРИЯТНИ ЧАСОВЕ – от 19 до 22 ч. може да настъпи дразнимост и трудни отношения между половете, между мъжкото и женското начало, може да има трудности с авторитети,

РЕТРОГРАДНИ ПЛАНЕТИ – ВЕНЕРА Е РЕТРОГРАДНА от 19 декември 2021 г. до 29 януари 2022 г.

Очакваме ретрограден Меркурий от 14 януари до 4 февруари 2022 г.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел