09 ЯНУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


От сутринта до 13.16 ч. Луната е без курс, времето не е продуктивно, затова не вършете нищо, от което после очаквате траен резултат.

Не уточнявайте и отношенията си, бъдете неутрални и използвайте това време да се заредите със сили и енергия. Усамотяването ще се отрази чудесно за осмисляне на отминалата седмица.

Днес и утре с общуването, пътуването и обмяната на информация, може да има проблеми и недоразумения, защото Меркурий е с напрегнати аспекти. Същото важи и за 12 януари.

Меркурий и Марс са в напрегнат аспект днес още от рано сутринта и това ще се изразява като напрежение и нервност, дори без причина. Конфликтите ще възникват бързо, концентрацията ще е трудна.

Най-хубавият аспект за деня е между Венера и Марс, който ще създаде възможност да се започнат нови връзки и да се заздравят и доразвият вече съществуващите. От отдавна не сме имали такъв хубав аспект между тези планети, затова овладейте нервното и сприхаво поведение, не осъждайте и не припомняйте стари прегрешения и ще се възползвате от този хубав аспект.

За утре ще важат същите предупреждения, плюс още инструкции по общуването. Не си разхлабвайте вниманието, защото бързо може да загубите завоюваните позиции до момента.

Напомняне: На 9 януари е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и продължава до 6 часа (сутринта) на 10 януари. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 10 януари, повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 10 януари и ще излезете от поста на 11 януари след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници. Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 03.59 ч. – 13.16 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв