09 ФЕВРУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната все още е в Козирог и до 12 ч. ще е в хармоничен аспект с Нептун, който ще ни прави много възприемчиви към идеите, настроенията и състоянията на околните.

Вчера ретроградният Меркурий беше в съвпад със Слънцето. Това е достатъчно сложен период, който носи винаги промени в плановете и намеренията. Тази тенденция се задържа и днес. Не се изненадвайте, ако обещаното не се изпълни. Някои идеи и намерения ще трябва цялостно да се преосмислят.

Може да не успеете да получите документите, които очаквате или самите условия да са се променили и вече ситуацията да не е същата.

Но, добрата страна на този аспект е, че сега може да се осъзнаят неща, които до момента са ви убягвали.

След 12 ч. до 19 ч. настава много интензивен период, когато много решения ще трябва да се взимат на ход спрямо променената ситуация. Нараства чувствителността, възприятията са силно обострени. Избягвайте да се натоварвате прекалено, защото може да се стигне лесно до нервно пренапрежение.

Конфликтността от обяд вече започва силно на нараства, утре очакваме напрегнат аспект на Меркурий с Марс, който може да влоши отношенията, избягвайте директните конфликти.

Обърнете внимание, че след 19.23 ч. времето вече няма да е ефективно до края на деня.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 19.23 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

От 30 януари до 21 февруари 2021 г. Меркурий е ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на договори, започване на нова работа, стартиране на нови начинания, големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв