09 ФЕВРУАРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


В 9.34 ч. настъпва пълнолуние в 20° Лъв. Това пълнолуние ще активира всички теми свързани с любовта, приятелите, деца и творческите проекти. Добрата новина е, че точката на пълнолунието е в хармоничен аспект с Марс, който ще допринесе до бързата реализация на новите инициативи и проектите. То ще помогне да се реализират тези неща, за които дълго време не е достигала смелост или енергия.

Много по-леко ще се разрешат темите свързани с личната само изява и взаимодействието с колектива. Няма да се нарушават ничии интереси, енергията ще бъде правилно и безконфликтно насочена.

Това пълнолуние ще даде възможност да се укрепи престижа и авторитета, да се докажат способности и таланти. Направете си реклама, афиширайте своите дарби и таланти.

Обърнете внимание, че след 18.10 ч. Луната вече е без курс до края на деня, затова тогава не трябва да се предприемат важни стъпки. Внимавайте да се пропуснете нещо важно във вечерните часове, разсеяността от Луната без курс  и превъзбуждането от пълнолунието  може да ви подведат в грешна посока.

ВНИМАНИЕ – ЛУННА ДИЕТА!

Който иска може да приложи лунната диета от сутринта  до  15 ч. или още по-добре до 18 ч.  Вечерята нека да бъде лека, без животински продукти. Не употребявайте алкохол и други психотропни вещества.

Повече за лунната диета ТУК

ЛУНА БЕЗ КУРС:  18.09 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел