09 ДЕКЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Рано сутринта Луната навлиза във Везни.

Днес и утре са дните, в които ще трябва да се прояви повече баланс в поведението и реакциите, дипломатичност, отстъпчивост и съобразителност. Особени грижи трябва да се положат във взаимоотношенията, това ще е темата, която ще е най-важна. Както у дома, така и в работата.

Слънцето и Нептун са в точен напрегнат аспект в 21.51 ч., който ще засили емоционалните реакции и преживявания. Може да се появи разсеяност, сънливост и липса на тонус. Взимайте бързо мерки и излизайте от това състояние като спортувате и се движите повече, доколкото е възможно спрямо сегашната ситуация. Много ще ви помогнат всякакви енергийни дихателни практики. Това поне няма да изисква да излизате и да посещавате спортни зали.

Това, което НЕ трябва да се допуска е самосъжаление и постоянно анализиране на преминали неудачни емоционални и психологически моменти. Не е сега времето да се потопявате дълбоко в неудачи и неудовлетвореност, защото Нептун ще се постарае да ви потопи до дъното на океана от сълзи и мъка. Този аспект най-добре се отработва чрез занимания с творчески дейности, слушане на музика, четете на поезия и психологическа литература. Духовни и енергийни практики, молитви и четене на свещени, духовни текстове, практикуване на мантри, чудесно ще ви зареди с енергия и няма да се потопявате в стари преживявания.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 00.36 ч. – 02.02 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!