09 ДЕКЕМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Започваме новата седмица с много хубави аспекти. Денят е зареден с оптимизъм и успех, Луната все още е в Телец и носи бърза реализация.

До края на деня всички планети са добронамерени, заложените връзки, партньорства и нови запознанства от вчера ще се доразвият. Само не забравяйте за измамното действие на планетата Нептун, която изкривява действителността, създава илюзии и фантазии.

Добрата новина е, че за творците това е много продуктивен период.

Днес в 11.43 ч. Меркурий навлиза в стрелец до 29 декември. Ще се активизират връзките и бизнеса с чужбина, добро време за пътуване, обучение и разширяване на хоризонтите. Повишава се оптимизма, добронамереността в изказа и анализите, желанието за свобода и независимост нараства. Много по-лесно ще се сключват договори и споразумения.

За утре не правете планове, защото цял ден Луната е без курс, а това е време на почти нулева ефективност.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв