09 АВГУСТ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Започваме новата седмица на август с чудесната обновена енергия, която ни донесе новолунието в Лъв.

През тази седмица може вече да активирате своите нови проекти, да стартирате нещо важно, да направите нещо, което да ви качи на нова, хубава жизнена линия.

Добрата новина е, че новолунието в Лъв има силата да вдъхне повече увереност в знанията и уменията и да отключи вътрешния потенциал. Уловете тази енергия, не се колебайте, сега е най-хубавото време от месеца, когато можете да трасирате живота си напред.

Да не забравите днес да си напишете желанията и плановете, ако не сте го направили вчера, разбира се. До края на деня може да го направите, да се програмирате за обновление и развитие.

Обърнете внимание, че имаме период на слаба ефективност, от Луната е без мажорни аспекти, т.е. без курс, както е прието да се казва. В този период не предприемайте важни действия, не провеждайте разговори и не оформяйте документи, защото няма да получите добър резултат.

Днес и утре особено да се внимава в любовта и взаимоотношенията. Венера е в напрегнат аспект с Нептун и много лесно може да се заблудите, да навлезете в двойнствени отношения, да приемете любезното отношение за любов или да виждате в партньора насреща само това, което искате да видите. Съзнанието ви може да си „дорисува“ картината и да прибавите несъществуващи качества, които после да ви доведат до точката на разочарованието. Този аспект се отработва най-добре чрез творчески занимания и практики.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 15.24 ч. – 17.57 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел