09 АВГУСТ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната все още е в Овен, но днес може да изпитаме нейното по припряно, нетърпеливо и конфликтно изражение.

Особено от сутринта до 13 ч. на обяд. Дори най-елементарни неща, особено от битов и семеен характер може да предизвикват напрежение. Цялата неделя ще е заредена с напрежение, затова не е добра идея точно сега да се обсъждат спорни теми, защото трудно ще постигнете до хармонични решения.

Днес и утре трябва да се избягва самолюбието, егоцентризма и прекалено показното и високомерно поведение.

Много внимавайте кой се появява в живота ви в тези два дни, защото може да донесе със себе си голямо изкушение и същевременно изпитание.

След 13 ч. до края на деня също ще има събития, които ще са провокиращи. Събитията ще провокират вътрешно напрежение. Дълбоки емоционални преживявания може да попречат на предприетите действия днес.

Наблюдавайте внимателно събитията от 20 до 22.30 ч., ще са особено знакови и силни. Но същевременно не предприемайте рискови действия.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  22.51 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв