09 АПРИЛ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес все още Луната е в знака Рак, който ще акцентира всички семейни теми. Непременно общувайте със семейството, обърнете детайлно внимание на децата, те сега имат нужда от внимание и топлота. Добре е да ги изслушате, да ги попитате как се чувстват, какво искат. В дните на знака Рак в никакъв случай не прекалявайте със забележки, команди и изисквания към близките и най-вече към дечицата, защото всичко ще рикошира върху вас, а положителен ефект няма да има.

От днес започва да се сформира конфликтен на Меркурий с Плутон, а това означава остър сблъсък на идеи и разбирания . Точно затова е нужно днес и утре да не се водят спорове и да се търси надмощие на всяка цена, защото то е трудно да се постигне. А и отношенията могат драстично да пострадат.

Първата част на деня от сутринта до 12 ч. може да ви се стори нехармонична и напрегната, защото ще се появят на повърхността неувереност, страхове и самокритики, но след това денят ще е доста приятен и релаксиращ, особено ако избягвате конфликтите.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.