09 АПРИЛ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната все още е в Риби, засилва нашата интуиция, състрадателност и творчески способности.

По-ефективната част на деня е от сутринта до 13 ч., опитайте се до този час да свършите по-важните и трудни задачи.

От 14-16 ч. може да възникнат нервни напрежения, нехармонични ситуации, които да ви затормозят или да ви впуснат в конфликти.
Внимавайте след 16 ч. до края на деня, не избързвайте да вземате важни решения и не действайте импулсивно, защото няма да възприемате реално ситуацията и трудно ще се вижда цялата „картина“, а истината ще е много добре замаскирана.

В този ден ще усетим засиленото влияние на Нептун, който ще се опита да замъгли възприятията ни и да отслаби волята.

Днес в 22.34 ч. Марс и Нептун са в точен напрегнат аспект. Не се притеснявайте ако усетите спад на енергията, възможно е временно да позагубите своята мотивация за действие. Това е нормално при такъв аспект, защото Нептун, освен своите силни духовни съставляващи, се явява и планетата на наркозата, заблудите, нереалистичните образи и представи. Може да се почувствате въвлечени и в двойнствени ситуации.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв