09 ЮНИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Приятен, активен ден ни очаква с Луна в Овен. Луната вече започва силно да намалява, очакваме новолуние в Близнаци на 13 юни. До тогава е добре да свършите нещата, които са належащи и от които искате да се освободите, за да започнете обновени след новолунието.

Денят е подходящ и за делова работа, за срещи и разговори, които могат да ви дадат правилна насока.

Днес Слънцето и Луната са в хармоничен аспект и ще дава сили, тонус, добро настроение, не пропилявайте тази енергия, вложете я в нещо полезно.

Непременно отделете време днес за повече движение, спорт.

По-трудните от психологическа и физическа гледна точка задачи може да запланувате за часовете от 12-16 ч, лесно и бързо ще се справите тогава.

Напомняне: На  10 юни е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) на 11 юни. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на   11 юни, повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта  на    11 юни   и ще излезете от поста на    12 юни след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 22:38-24:00 !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете тук.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!