09 АВГУСТ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Действайте организирано до 14.21 ч., защото само до тогава е продуктивната част на деня.

След този час Луната вече е без курс и каквото се каже или направи – няма да има никаква тежест и възможност да се развива по-нататък успешно.

След 14.30 ч. до края на деня много да се внимава в любовни, приятелски и партньорски отношения, защото Венера е в напрегнат аспект със Сатурн, а това са разочарования и „замразяване“ на отношения. Лесно може да се обидите или разочаровате, както и обратното, вие без да искате да нараните.

Слънцето и ретроградният Меркурий са в точен съвпад в 17-тия градус на зодия Дева. Денят ще е изпълнен с много динамика, общуване, движение, обсъждане. Може най-после да се сдобиете с информация, която много дълго сте чакали и искали в близкото минало.

Ще се наложи да си направите план и да си селекционирате ангажиментите и срещите, защото в края на деня може да почувствате пълно изтощение и нервно напрежение. Меркурий управлява и нервната система, затова тя бързо се пренатоварва.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  14:21-24:00 !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете тук.

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ от 26 юли до 19 август 2018

ВАЖНО! От 26 юли до 19 август 2018 г.  очакваме ретрограден Меркурий. В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транпортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДЕН МАРС от 26 юни до 27 август.

Повече за това може да прочетете тук.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!