08 ЮНИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Благотворните енергии от вчера са още в сила. Луната все още е в Лъв и през деня ще бъде в хармонични взаимодействия със Слънцето и Юпитер.

Единствено трябва да внимавате да не драматизирате излишно, използвайте градивно своите вродени умения.

Абстрахирайте се максимално от външни дразнители, преследвайте последователно своите цели. Дръжте под контрол емоциите.

На небето се сформира напрегната конфигурация между Слънцето, Нептун и Юпитер. До 12 юни, тя ще бъде много силна и постоянно трябва да се внимава, да не се изпадне в плен на прекалено оптимистични илюзии. За да се избегне това, внимателно наблюдавайте поведението на партньорите, на обкръжаващата среда и не избързвайте с решения. Колкото по-малко говорите и анализирате дадената ситуация, която трябва да разрешите, толкова по-бързо ще премине този провокиращ и същевременно двойнствен момент.

Тази конфигурация отново ще бъде активизирана от 20-26 юни, този път от Венера. Отново трябва да се внимава да не се подведете по лъжливи цели и задачи. Най-неприятни ще са неоправданите очаквания. Ще трябва да разчитате само на себе си, както всъщност е правилно.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел