08 ЯНУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната все още е в Скорпион и ще продължава да ни провокира да се справим с най-наболелите и открити проблеми към настоящия момент.

Добрата новина е, че днес аспектите са много по-хармонични и приятни и това, което е изглеждало неприятно и застрашаващо вчера, днес ще бъде преодоляно с по-голяма лекота и дори удовлетворение.

Слънцето и Луната са в хармоничен аспект днес, който ще подобри тонуса и настроението, ще засили имунитета и ще активизира спонтанните лечителски сили на организма.

Още един хубав аспект за деня: в 19.03 ч. Слънцето и Нептун са в хармоничен аспект, който много благоприятно ще се отрази на всички, особено на лечителите и на творческите личности. Засилва се интуицията, емпатията, състраданието и желанието за безусловна подкрепа и помощ.

Два важни ингреса (навлизане на планети в нов зодиакален знак) на планети стават днес:

В 14.01 ч. Меркурий навлиза във Водолей до 16 март. Тук той дълго ще се задържи, защото от 30 януари до 21 февруари е ретрограден Меркурий и той ще се върне назад 27° до 12° на Водолей и това ще го забави. Докато е във Водолей Меркурий ще подпомага нестандартното мислене, ще се зараждат новаторски идеи. Отлично време за всички, които работят и се обучават онлайн, както и за всички ИТ специалисти.

В 17.42 ч. Венера преминава от Стрелец в Козирог до 1 февруари.

Повече за Венера в Козирог може да прочетете ТУК.

Който иска може да проведе ритуал за посрещането на Венера в нов зодиакален знак, за да активизира енергиите на любовта и финансите, за които отговаря тази планета. Инструкции за този ритуал ТУК.

Напомняне: На 9 януари е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и продължава до 6 часа (сутринта) на 10 януари. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 10 януари, повече за Екадаши ТУК.

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 10 януари и ще излезете от поста на 11 януари след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници. Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел