08 ЯНУАРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Намираме се в динамична седмица, в която очакваме и пълнолуние и лунно затъмнение в петък на 10 януари и много сериозни, ключови аспекти в края на седмицата и началото на другата.

Наближава точният съвпад на Сатурн и Плутон в 23-тия градус на Козирог, който ще бъде в неделя на 12 януари. Това е най-важният аспект за годината. Тази двойка планети активизира винаги фундаментални процеси както на обществено-политическо и социално ниво, така и в личен план. Темата на този аспект е – отмиране на всички отживели теми и структури. Затова не се учудвайте, ако около вас обстоятелствата започнат бързо да се променят в следващите месеци.

В понеделник на 13 януари Слънцето ще бъде в точен съвпад и със Сатурн и с Плутон. Който още веднъж ще подсили и подчертае необходимостта от действие – тук и сега. Всичко това показва, че събитията в близките дни ще са много интензивни, наситени със събития и дори кармично обосновани. Винаги, когато наближава затъмнение, се активират тези теми в живота ни, които са заложени по съдба, които не можем да подминем, а трябва непременно да вземем този опит.

Конкретно за 8 януари, очаква ни продуктивен ден, в който прозренията, интуицията и щастливите случайности, които ще са напълно закономерни разбира се, ще оказват голямо влияние.

Луната все още е в Близнаци и ще ускорява потока от информация и нуждата от незабавно действие. Само до обяд бъдете много внимателни в преценки и действия, защото може да се заблудите.

Меркурий и Нептун днес са в хармоничен аспект, който ще даде възможност да интелекта ни да стане още по-възприемчив.  Нараства вдъхновението за действие, както и творческия порив и мислене. Засилва се въображението.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!